Broomfield High School DAILY BELL SCHEDULE 2016 – 2017

The North Wing will have fifth period first and second lunch; the South Wing will have first lunch and then fifth period. The South Wing includes Business, P. E. and Art classes.

MONDAY, TUESDAY, FRIDAY (Regular 7 period days)

Period		•	Time		Duration
1		7:30	-	8:25	55 minutes
2		8:30	-	9:25	55 minutes
3		9:30	-	10:25	55 minutes
4		10:30	-	11:25	55 minutes
5 South	Lunch	11:30	-	12:00	30 minutes
	Class	12:05	-	1:00	55 minutes
5 North	Class	11:30	-	12:25	55 minutes
	Lunch	12:30	-	1:00	30 minutes
6		1:05	-	2:00	55 minutes
7		2:05	-	3:00	55 minutes

WEDNESDAY (Block Day)

Period		Time	Duration	
PLC Time (Late Start)	7:30	-	8:05	35 minutes
1	8:10	-	9:40	90 minutes
3	9:45	-	11:15	90 minutes
Common Lunch	11:20	-	11:50	30 minutes
5	11:55	-	1:25	90 minutes
7	1:30	-	3:00	90 minutes

THURSDAY (Block Day)

Period		Duration		
Seminar	7:30	-	8:05	35 minutes
2	8:10	-	9:40	90 minutes
4	9:45	-	11:15	90 minutes
Common Lunch	11:20	-	11:50	30 minutes
6	11:55	-	1:25	90 minutes
Tutor Time	1:30	-	3:00	90 minutes